סדנת דגים ופירות ים

בסדנה זו נלמד להכיר את עולם הדגים ופירות הים.

איך לטפל בדגים ופירות ים. איך ואיפה קונים את המצרכים.

שיטות בישול שונות.

וכיצד מכינים מחומרים אלה מנות אשר יאפשרו לשף הפנימי שבכם לבטא את עצמו ולהפתיע.


מחיר הסדנה : 700 ש"ח.


תפריט הסדנה:

מנות פתיחה:

פוקצ'ות חמות הנאפות במקום בתנור לבנים +מיטבלים.
סלט הרינג עם תפוחי עץ מוגש על ברוסקטה.
סלט שומר וירקות שורש.

מנות ביניים:

גלילות אורז במילוי דג וירקות ברוטב לימוני אסיאתי ובעיטור שומשום.
קציצות דגים ברוטב ויאטנמי, בוטנים, צ'ילי וכוסברה על מצע של אטריות משי (שעועית).

מנות עיקריות:

מיקס פירות ים פרימברה (עגבניות ושמנת) על מצע פסטה.
שרימפס בחמאה, שמנת, שום, פטרוזיליה, יין לבן, בזיליקום, בצל ואורגנו.

קינוח:

סופלה שוקולד.

שתייה:

יין, שתייה קרה ושתייה חמה.






CyberCity | בניית אתרים