אז מה אוכלים בסדנת הבשרים?

סדנת בשרים

תוכן הסדנה כפי שמעיד שמה מבוסס על מנות עיקריות בשריות נטו. מנות עיקריות במשקל כולל של כ-900 גרם בשר בקר עגל וטלה לסועד. בשר מנתחים מובחרים .

זאת, בנוסף  למנות פתיחה, תוספות, קינוח, פוקצ'ות חמות הנאפות במקום בתנור לבנים, יין איטלקי , שתיה קרה וחמה וכל זאת באוירה מיוחדת בקבוצות קטנות.

מתכונים מודפסים יחולקו לכל משתתף.

הדגמות שף פרונטליות.

וכל זה.... במחיר של 580 ש"ח למשתתף!

מנות פתיחה:

קרפצ'ו פילה עגל בשמן זית, בלסמי מצומצם, מלח

גס ופלפל גרוס, שבבי פרמזן מוגש בליווי קרוסטיני מתובל
בשמן זית ושום אפוי.

סלטים ומיטבלים.

תוספות:

 הום פרייס אפויים בתיבול צ'ילי, חרדל, שום ושמן זית.

 עיקריות/בשרים:

קבב בולגרי טלה/עגל בייצור עצמי של השף בליווי חרדל דיז'ון, ריבת בצל וכרוב כבוש. או קבב רומני בליווי חציל רומני פיקנטי, חרדל דיז'ון ומלפפון כבוש.

צלעות טלה על מצע של חציל סיציליאני.

סטייק אנטריקוט אנגוס מיושן בצלייה על מחבתות ברזל, מוגש בליווי ריבת בצל ואיולי חרזת וחרדל.

לחמים:

פוקצ'ות מתובלות הנאפות במקום בתנור לבנים.

 קינוח:

קינוח.



CyberCity | בניית אתרים