גם ישראלים מבשלים איטלקי...
בסדנה זו אין בשר, אבל מצאנו תחליף נאות.
עיינו בתפריט ואנו בטוחים שתרצו להיות שם...
וכל זה....במחיר של 530 ש"ח למשתתף.
מנות פתיחה: סלט קפרזה – עגבניות, מוצרלה, חציל, בזיליקום, שמן זית, בלסמי, מלח ים אטלנטי ופלפל גרוס. ירקות אנטיפסטי בתיבול שמן זית, עשבי תיבול, פרמזן ומוצרלה/פטה. ממרח פלפלים קלויים ואנשובי. טפנד זיתי קלמטה.
תוספות : ניוקי אל-רומנה.
עיקריות: פיצה לפי מיטב המסורת האיטלקית עם מיקס פטריות מוקפצות, גבינות קממבר ופרמז'ן.
פסטה פנה ברוטב שמן זית, עשבי תיבול עגבניות שרי, זיתי קלמטה , יין לבן וגבינת פטה. סלמון צלוי ברוטב פסטו, שמנת ואספרגוס.
לחמים: פוקצ'ה בעיטור פלפלים קלויים, שום ושמן זית. פוקצה קלאסית.
קינוח: טירמיסו.
|