נושאים לסדנאות בישול פרונטליות

בואו ללמוד לבשל יחד איתי באוירה חורפית חמימה בקבוצות קטנות, להעשיר את מטען הידע הקולינרי במנות חובקות עולם.
נלמד איך ניתן ליצר מנות מיוחדות מחומרים זמינים ופשוטים.
נלגום יחד יין טוב ונקנח בארוחה משותפת.


מחיר למשתתף : 550 ש"ח לסדנה.

הסדנאות תהיינה במתכונת מצומצמת של מקסימום 6 משתתפים ומינימום 4 משתתפים.

ניתן לבחור מבין הנושאים הבאים:


נושא 1: ארוחות בוקר ולחמים
מיתבל עגבניות יבשות, מיתבל זיתי קלמטה ועשבי תיבול,פסטו רוקט פטרוזיליה בזיליקום וקשיו.
פריטטת ירקות אנטיפסטי ופסטו.
פאי גבינות איטלקי ופלפלים קלויים.
סלט חצילים סיציליאני.
סלט סלמון, רוקט, שומר, עגבניות שרי, בצל אדום בוינגרט עשבי תיבול.
לחם איטלקי לבן עם זיתים ירוקים וקצח.
 
נושא 2: עופות
סלט חסות ועולש עם נתחי עוף בתיבול בלקני בוינגרט בלסמי, דבש, פטרוזיליה, שום ושמן זית.
פטה כבד עוף על קרוסטיני בליווי ריבת בצל.
חזה עוף ממולא נוסח קורדון בלו ברוטב צ'ילי מתוק, חרדל, שום, פפריקה מעושנת ושמן זית.
אומצות פרגית ברוטב לימוני (אפשרות: עם שמנת) על מצע של פילאף קינואה/חיטה.
לחם בירה אנגלי עם בצל מטוגן.
 
נושא 3: בקר
קרפצ'ו בתיבול שמן זית, מלח גס, פלפל גרוס וחומץ בלסמי מצומצם בליווי קרוסטיני שום. (אפשרות: בתוספת פרמז'ן).
רוסטביף סינטה בתיבול מייפל, פפריקה, מלח, פלפל גרוס, פטרוזילה, שום וגרידת לימון (גרמולטה).
גלילות שייטל במילוי אווז מעושן ואספרגוס ברוטב שמנת, פטריות וחרדל דיז'ון.
לחמג'ון בשר טחון טלה , רוזמרין ופיסטוק בתיבול טחינה וסילאן.
 
נושא 4: מרקים
מרק גספצ'ו על מצע של טחינה מוקצפת וקרוטוני טורטיה מתובלים.
מרק אפונה כפרי עם אווז מעושן ונתחי צ'וריסוס.
מרק בצל צרפתי מוקרם בתוספת ברוסקטה בתיבול שמן זית ועשבי תיבול.
מרק תירס עשיר עם נתחי עוף ואטריות אורז/שעועית.
לחם דגנים כפרי.
 
נושא 5: אסייאתי
סושי (בגירסה בסיסית).
רול דפי אורז במילוי ויאטנמי של שרימפס וירקות ברוטב לימון וקוקוס.
נתחי אנטריקוט בתיבול רוטב טריאקי מוקפצים בברוקולי, אספרגוס וכרישה.
נתחי עוף מוקפצים בפלפלים ושעועית ירוקה בתיבול שומשום.
אורז מטוגן בתוספת ביצים וירקות.


 
CyberCity | בניית אתרים